Gustare cu oua condimentate

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 23 Iul 2014 | 2784 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 oua mari
  • 2 lg ulei
  • 1 ceapa tocata
  • 250 gr morcov ras
  • 2 lg cu varf pasta de ardei
  • 200 gr pesmet
  • 85 gr caju
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare cu oua condimentate:

Se fierb 6 oua ( sa fie tari). Se caleste ceapa, apoi se adauga morcovul si se continua inca 10 minute. Se adauga pasta de ardei si se mai prajeste putin. Se adauga pesmetul, apoi dupa ce se raceste, se toarna oul ramas si se amesteca pana devine totul o pasta.

Se inveleste fiecare ou decojit cu amestecul de morcov cu ceapa si pesmet si se aseaza in caju maruntit. Se pun in tava cele 6 oua si se tine la cuptor 15 minute (nu mai mult !)

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare cu oua condimentate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

MOKUSKA 1

24.07.2014, 08:02

mihaelar63 1

24.07.2014, 08:16

Interesanta si inedita reteta

MotanLaOale 1

24.07.2014, 08:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua pane