Gustare calda cu ou

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2014 | 4514 vizualizari

 

N-am obiceiul sa mananc dimineata,asa m-am obisnuit si nu simt nevoia,chiar daca indicat e sa mananci.Sa nu mai lungesc vorba,mi-am facut si eu ceva de haleala si uite ce a iesit....

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1 chifla
  • cca 20-30 g cascaval Sofia
  • 1 rosie chery
  • sare
  • piper
  • vasul de ceramica de la branza fondue
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare calda cu ou:

Chifla se taie in doua, dar nu parti egale, facem ca un capacel, o scobim in mijloc, adaugam cateva bucatele de cascaval, apoi oul, punem sare si piper. Chifla este asezata intr-un vas mic de ceramica, eu l-am avut de la branza fondue. Dam vasul la cuptorul preincalzit aproximativ 30 minute, acum fiecare isi cunoste cuptorul sigur timpul variaza in functie de cuptor, important este ca oul sa fie facut. Cand e gata se scoate se mai adauga cateva bucatele de cascaval pe margine si se mai lasa 5 minute sa se topeasca cascavalul, se orneaza cu o rosioara si se mananca cu pofta.

E o gustare satioasa....

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare calda cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Bunica 1

08.01.2014, 18:09

E gustarea ta de la ora 12?Oricum e foarte buna!

Constelatialeu 1

08.01.2014, 18:45

Buni,am zis si eu sa incerc sa mananc ceva si mi-a reusit,dar e suficient pentru o zi...

Rocsi 1

08.01.2014, 20:16

Bun de tot...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]