Crema de branza cu marar si ceapa rosie

de susu in Aperitive / Garnituri, 22 Ian 2013 | 5935 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr branza de vaci
  • 2-3 lingurite smantana grasa
  • 1 ceapa rosie
  • 2 fire ceapa verde
  • Chimen
  • ½ legatura marar
  • Sare
  • Vegeta
  • Boia dulce
  • Curry
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza cu marar si ceapa rosie:

Tocam ceapa si mararul foarte marunt dupa care le amestecam cu celelalte ingredient dupa gust. Se da la rece inainte de servire. Merge foarte bine si cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza cu marar si ceapa rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Sim0na 1

22.01.2013, 22:14

direct la favorite!!

Teo 1

23.01.2013, 22:27

Stiu ca e un deliciu!

mamaieelena 1

10.03.2013, 12:28

bun,bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cremă de brânză cu ardei și mărar