Gulyas de porc a la Edi

de Panacris in Porc, 10 Sep 2012 | 8121 vizualizari

 

Zmeul cel mare a avut pofta de ceva picant si cu multa carne de porc:D .In familia mea, uneori functioneaza, cine pofteste gateste:)) Asa ca,sub stricta mea supraveghere, a "purces" la treaba. Cel mai haios moment a fost, acela, cand a curatat si tocat ceapa,:)) acu' a inteles si el de ce trebuie sa te misti repede la aceasta operatiune!

 

INGREDIENTE

  • fleica de porc 800 g.,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ardei kapia 2 bucati,
  • rosii 4 bucati,
  • ardei super iute 1 bucata,
  • ulei de floarea soarelui 50 ml.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat.
  • boia de ardei dulce si iute,
  • cimbru, oregano, rozmarin,
  • oua 2 bucati,
  • faina 4 linguri cu varf.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulyas de porc a la Edi:

Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei si apa. Intre timp se curata ardeii, se toaca marunt si se adauga la ceapa. Carnea se curata, se taie cubulete si se adauga la amestecul de ceapa si ardei. Se asezoneaza de sare, piper, boia si mirodenii, se completeaza cu cca. 1000 ml. apa si se lasa la fiert semiacoperit cca. 30 de minute, la foc mediu.

Dupa ce carnea s-a fiert, se adauga cubuletele de rosii si ardeiul super iute tocat marun, lasandu-se la fiert cca. 10 minute. Intre timp se bat ouale energic cu un praf de sare, se adauga faina si se amesteca foarte bine, pana se incorporeaza si se obtine un aluat semitare:D. Se ia cu furculita, din compozitia de ou si faina si se pun in amestecul de carne si legume, atentie furuclita trebuie sa fie umeda mereu;). Se mai lasa la fiert gulyas-ul cca. 15 minute pana se gatesc galustele.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulyas de porc a la Edi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gulas de porc