Zmeul cel mare a avut pofta de ceva picant si cu multa carne de porc:D .In familia mea, uneori functioneaza, cine pofteste gateste:)) Asa ca,sub stricta mea supraveghere, a "purces" la treaba. Cel mai haios moment a fost, acela, cand a curatat si tocat ceapa,:)) acu' a inteles si el de ce trebuie sa te misti repede la aceasta operatiune!
Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei si apa. Intre timp se curata ardeii, se toaca marunt si se adauga la ceapa. Carnea se curata, se taie cubulete si se adauga la amestecul de ceapa si ardei. Se asezoneaza de sare, piper, boia si mirodenii, se completeaza cu cca. 1000 ml. apa si se lasa la fiert semiacoperit cca. 30 de minute, la foc mediu.
Dupa ce carnea s-a fiert, se adauga cubuletele de rosii si ardeiul super iute tocat marun, lasandu-se la fiert cca. 10 minute. Intre timp se bat ouale energic cu un praf de sare, se adauga faina si se amesteca foarte bine, pana se incorporeaza si se obtine un aluat semitare:D. Se ia cu furculita, din compozitia de ou si faina si se pun in amestecul de carne si legume, atentie furuclita trebuie sa fie umeda mereu;). Se mai lasa la fiert gulyas-ul cca. 15 minute pana se gatesc galustele.
Pofta buna!