Gulii umplute

de Retete_Haplea in Porc, 13 Mai 2015 | 4584 vizualizari

 

Suntem obișnuiți să mâncăm gulii
În salată, tăiate felii,
Dar pot fi folosite în rețete multe
De exemplu: la cuptor, umplute.

 

INGREDIENTE

  • 4 gulii medii (am completat cu 2 rosii medii),
  • 300 gr carne tocata (porc si vita),
  • o ceapa tocata marunt,
  • 1 morcov razuit marunt,
  • 1 legatura patrunjel tocat marunt,
  • 2 lingurite paste de rosii,
  • sare,
  • piper,
  • condimente dupa preferinte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulii umplute:

- Scobim interiorul guliilor apoi le scufundam in apa clocotita si lasam la fiert circa 5 minute.
- Separat calim ceapa. Adaugam  morcovul razuit si carnea tocata
- Condimentam dupa gust. Lasam pe foc pana cand carnea isi schimba culoarea, apoi adaugam si verdeta tocata
- Luam de pe foc si umplem guliile si rosiile cu aceasta umplutura
- Le asezam intr-un vas termorezistent, adaugam un sos din pasta de rosii diluat cu apa (am mai adaugat si cateva rosii decojite si tocate) cat sa acopere pe cat posibil guliie si rosiile
- Lasam aproximativ 1 ora la cuptor (verificam sa fie facute guliile) la 190 de grade.
- pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulii umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fripturica asortata cu orez