Rulada cu praz si ghimbir

de deliciousflavours in Porc, 30 Dec 2011 | 3755 vizualizari

 

Va doresc tuturor un an nou mai bun si fericit, cu liniste si pace in suflet si cu multa dragoste in inima! ♥

 

INGREDIENTE

  • 500 gr muschi file de porc
  • 150 gr ciuperci
  •  2-3 ardei
  • 1 praz
  • 1 lingurita ghimbir ras
  • 1 lingurita rasa cimbru
  • sare, piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu praz si ghimbir:

Curatam carnea de pielite si tendoane, o spalam si o stergem cu un servetel. Taiem muschiul pe lungime, dar nu pana jos, doar cat sa putem desface carnea sa fie o bucata mare. Acoperim cu o bucata de folie alimentara si o batem ca pentru snitel. Ungem cu putin ulei de masline, condimentam cu sare si piper si presaram cimbru. Punem carnea deoparte si pregatim umplutura. Tocam prazul marunt si o calim in putin ulei de masline. Adaugam ardeiul taiat cubulete mici si ciupercile feliate. Dupa 10 minute adaugam si ghimbirul dat prin razatoare, potrivim cu sare si piper. Intindem bucata de muschiulet, acoperim cu umplutura, rulam carnea, o prindem cu scobitoare, o infasuram intr-o bucata de folie, asezam intr-o tava si o dam la cuptorul preincalzit circa 45-50 minute minute, cu aproximativ 10 minute inainte de a fi scoase se despacheteaza si se mai lasa in cuptor pana se rumenesc.

Se taie felii si se serveste cu o garnitura la alegere.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu praz si ghimbir" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada din carne tocata cu legume