Gulas de cartofi reteta delicioasa de post

de Nadyne in Mancaruri de post, 23 Noi 2016 | 21309 vizualizari

 

Gulas de cartofi reteta delicioasa de post
Este o mancare pe cat de simplu de preparat, pe atat de gustoasa si potrivita in zilele de post.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Gulas de cartofi reteta delicioasa de post
  • 1,2 kg cartofi
  • 3 ardei grasi
  • 6 cepe mari
  • 1 legatura patrunjel sau marar
  • 1 lingurita paprika ardei dulce
  • 1/2 lingurita paprika iute
  • 1 1/2 lingurita chimen
  • putin cimbru
  • 2 foi dafin
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de cartofi reteta delicioasa de post:

     Cum se prepara Gulas de cartofi reteta delicioasa de post

Ceapa curatata si spalata se taie pestisori si se caleste in cateva linguri de ulei, turnand din cand in cand cate putina apa calda, pana se inmoaie bine si formeaza un sos.

     Adaugam ardeii spalati, curatati si taiati fasii nu foarte subtiri.

     Lasam legumele la calit cateva minute, adaugam boiaua, cimbrul, chimenul, foile de dafin si apoi cartofii taiati cubulete.

     Turnam apa cat sa acopere legumele si lasam sa fiarba pana cand cartofii sunt bine patrunsi.

     La final, adaugam pasta de tomate si verdeata tocata marunt.

     Servim cu muraturi sau salata. Recomandam si salata de cartofi Olivier.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de cartofi reteta delicioasa de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu ierburi aromate , la cuptorul cu halogen