Gulas cu carne de porc

de gaby_gabytza in Porc, 10 Feb 2013 | 4934 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 500 g carne de porc
  • 2 cepe
  • 2 ardei rosi
  • 1 cutie rosii
  • 1 kg cartofi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • foaie de dafin
  • 1 lingura pasta de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas cu carne de porc:

Carnea o taiem felii si o condimentam cu sare si piper. In cratita in care vom face gulasul prajim carnea pe ambele parti. Adaugam ceapa tocata si amestecam din cand in cand pana se inmoaie putin.

Adaugam ardeii tocati, rosiile din conserva tocate, condimentele, pasta de tomate si sucul de rosii, cartofi si apa cat sa acopere. Acoperim si lasam sa fiarba. Amestecam din cand in cand.

Adaugam patrunjel verde si condimente dupa gust la final

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas unguresc cu cartofi noi