Guguluf de cacao

de Panacris in Prajituri, 9 Ian 2012 | 5854 vizualizari

 

Un dulce savurat de intreaga familie!

 

INGREDIENTE

  • oua 8 bucati
  • ulei de floarea soarelui 1 cana
  • zahar tos 2 cani 
  • faina alba 2 cani si jumatate
  • praf de copt 1 plic
  • zahar vanilinat 1 plic
  • coaja si zeama de lamaie
  • cacao 4 linguri
  • glazura de ciocolata
  • esenta de portocale
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf de cacao:

Ouale se bat spuma cu zaharul,  zaharul vanilinat si un praf de sare. Se adauga treptat uleiul amestecand energic. Se incorporeaza usor faina, cacaua, praful de copt, esenta de portocale, coaja si zeama de lamaie, amestecandu-se usor. Se tapeteaza o forma de guguluf cu unt si faina, se rastoarna compozitia in forma si se lasa la copt in cuptorul preincalzit,  cca. 40-45 de minute, la foc mic. Se orneaza cu glazura de ciocolata si zahar pudra dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf de cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri