Preincalzim cuptorul la 175 grade.
Spargem ouale intr-un castron din plastic, adaugam margarina Rama mit Butter la temperatura camerei (sau o tinem o jumatate de minut la microunde), zaharul, praful de copt+bicarbonatul stinse in zeama de la jumatate de lamaie si zaharul vanilat.
Mixam aceste ingrediente timp de 2-3 minute.
Taiem fructul de avocado in doua, indepartam samburele, apoi scoatem pulpa din coaja cu ajutorul unei lingurite.
Adaugam pulpa peste ingredientele deja mixate, amestecam ingredientele pana obtinem un amestec cremos si omogen.
Aduaguam apoi faina proaspat cernuta si o incorporam in amestec.
Asezam pe fundul formei de guguluf cca 50 gr.nuca taiata, turnam amestecul de blat in forma,apoi acoperim cu alt strat de nuca si dam forma la cuptor pana trece testul cu scobitoarea (cca 35 minute).
Rasturnam guguluful fierbinte pe un platou, il glazuram cu ciocolata topita in 2-3 linguri lapte.
Presaram bombonele peste glazura, decoram cu zahar pudra si lasam guguluful cel putin 1 ora inainte de a-l portiona, sa se raceasca complet si sa se intareasca glazura.
Pofta buna!