Grilled asparagus - Sparanghel la grill

de Corinuta in Jamie Oliver, 1 Mai 2014 | 23857 vizualizari

 

Gratarul meu de 1 Mai, putin mai altfel decat suntem obisnuiti, dar am gasit sparanghel foarte ieftin si tare m-am bucurat. Mie imi place mult sparanghelul, are un gust dulceag si fresh! Reteta nu e mare lucru, dar in caz ca va doriti sa incercati trebuie sa urmati cativa pasi.

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura de sparanghel (aprox 14 buc.)
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1/2 lamaie
  • sare, piper
  • optional parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Grilled asparagus - Sparanghel la grill:

Se spala sparanghelul si se usuca bine cu un prosop. Se taie capetele lemnoase si se arunca. Se ung tijele cu putin ulei de masline si se pun pe grilul incins.

Se prajesc 3-4 minute pe fiecare parte pana raman urmele de la grill si se inmoaie putin tijele se sparanghel. Cand sunt gata se scot direct pe farfurii, se tropesc cu zeama de lamaie si se asezoneaza cu sare si piper proaspat macinat.

Optional puteti razui deasupra niste parmezan. Eu am servit cu branza la grill alaturi asa ca parmezan nu am mai pus.

Pofta buna!

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Grilled asparagus - Sparanghel la grill" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (46)

LidiaChivu 1

02.05.2014, 22:34

foarte bun!

Corinuta 1

03.05.2014, 13:00

Multumesc Lidia!?

babi5 1

28.10.2014, 09:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de oanapl 8

ieri la 13:03

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tofu in sos de carne tocata