Grelos cu peste

de cristeena20 in Peste, 7 Ian 2013 | 4144 vizualizari

 

Grelos sunt niste frunze verzi..nu stiu sincer cum se numeste in limba romana...de aceea am facut poze ..e un fel de spanac, se fierbe la fel, doar ca nu se face cu lapte sau smantana...si e foarte sanatos.

 

INGREDIENTE

  • grelos verde proaspat
  • usturoi
  • 2 fileuri de peste (eu am folosit cod bachalau)
  • ulei de malsine
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Grelos cu peste:

Pregatim grelos: alegem frunzele, le spalam bine si le fierbem in apa clocotita cu sare cca 5 minute. Scoatem intr-un vas cu apa rece cu cuburi de gheata (pentru a ramane o culoare frumoasa verde). Apoi strecuram bine. Eu am mancat frunze intregi dar se poate fierbe si taiat mai marunt, dupa preferinte.

Pestele se fierbe in apa cu ulei de masline .Scoatem pe un platou si stropim cu ulei de masline si piper. (eu am adaugam putin usturoi pisat)

Grelos se trage in tigaie in ulei de masline cu usturoi zdrobit cca 3 minute. Se serveste alaturi de peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Grelos cu peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

ieri la 17:01

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]