Peste la cuptor cu legume

de Catalinaflorea in Peste, 2 Mai 2015 | 4166 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti
  • o caserola ciuperci
  • 4 cartofi
  • o conserva cu mazare,morcov si porumb
  • marar,patrunjel,rozmarin proaspat,usturoi
  • ulei de masline
  • condimente
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor cu legume:

Pestele se curata si i se taie capul. Legumele se curata si se taie cuburi. Peste legume punem conserva, condimentele si ulei de maslina. Condimentam pestele si ii punem in burta verdeata si o lingura de ulei de masline; se pot pune si felii de lamaie.

Se da la cuptor la 180 grade pentru 20 minute dupa la 250 grade pane se coace.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste