Pieptul de curcan il batem usor cu ciocanul de snitele si il condimentam cu sare, piper si boia de ardei. Prajim snitelele in ulei de masline, pe ambele parti apoi le scoatem pe o farfurie si le pastram calde.
Cartofii ii curatam de coaja si ii taiem felii subtiri. Intr-o tigaie incapatoare punem cartofii la prajit in ulei.
Cand sunt prajiti adaugam ceapa si usturoiul taiate si carnatul taiat bucatele mici.
Mai lasam cateva minute pe foc, condimentam cu sare si piper apoi dam deoparte.
Intr-o tava termorezistenta punem cartofii prajiti iar deasupra aranjam snitelele de curcan. Smantana o amestecam cu 50 g de cascavalu ras, laptele si branza de capra. Condimentam iar apoi turnam in tava peste carne.
Acoperim cu restul de cascaval ras. Dam tava la cuptor, la foc potrivit, pana se rumeneste frumos deasupra.