O mancare rapida si gustoasa
Copanelele se spala bine(eu le-am scos si pielita),le crestam.
usturoiul il tocam marunt.peste el punem berea,uleiul,piper,vegeta,boia dulce si le amestecam bine.
peste acest amestec punem copanelele si le dam la frigider circa 1 ora.
peste 1 ora punem gratarul pe foc si punem copanelele.
cartofii ii curatam,ii taiem felii apoi cu o forma de ciupercuta de fursecuri taiem cartofii(puteti face ce forme mai aveti de la fursecuri).
intr-o farfuri punem cativa stropi de ulei ,vegeta si un catel usturoi tocat,si punem pentru 10 min cartofii acolo.
dupa ce copanelele au stat 15 min pe gratar punem si ciupercutele de cartofi.
le intoarcem de pe o parte pe alta pana sunt gata.
1
puteti sa puneti si alte condimente peste pui.
2
serviti cu o muratura(eu am servit cu gogosari in sos).
3
daca nu va place berea puteti pune o canita de vin rosu(atat berea cat si vinul au rolul de a fragezi carnea).