Gratar cu sos "ciocolatiu"

de vero_closca in Peste, 2 Sep 2010 | 4546 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1 kg peste
  • 1 kg gogosar
  • 2 dovlecei
  • 2 vinete
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 capatana usturoi
  • 100 ml ulei de masline
  • putin chilli
  • 2-3 linguri otet balsamic
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar cu sos "ciocolatiu":

cartofii se curata si se fierb in apa usor sarata dar la foc mic ca sa ramana intregi.se spala legumele si pestele si se usuca.pestele,vinetele si dovleceii se portioneaza,se ung cu ulei de masline,se presara cu sare,piper,cimbru si chilli si se frig pe gratarul incins.se pun si cartofii unsi si ei cu ulei si condimentati,se coc si gogosarii.din 50 ml ulei de masline,usturoi,sare,piper si optional,putin chilli se face un sos la blender. se serveste pestele alaturi de cartofi si legume stropite cu acest sos delicios!

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar cu sos "ciocolatiu"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav italian