Gratar cu sos "ciocolatiu"

de vero_closca in Peste, 2 Sep 2010 | 4697 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1 kg peste
  • 1 kg gogosar
  • 2 dovlecei
  • 2 vinete
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 capatana usturoi
  • 100 ml ulei de masline
  • putin chilli
  • 2-3 linguri otet balsamic
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar cu sos "ciocolatiu":

cartofii se curata si se fierb in apa usor sarata dar la foc mic ca sa ramana intregi.se spala legumele si pestele si se usuca.pestele,vinetele si dovleceii se portioneaza,se ung cu ulei de masline,se presara cu sare,piper,cimbru si chilli si se frig pe gratarul incins.se pun si cartofii unsi si ei cu ulei si condimentati,se coc si gogosarii.din 50 ml ulei de masline,usturoi,sare,piper si optional,putin chilli se face un sos la blender. se serveste pestele alaturi de cartofi si legume stropite cu acest sos delicios!

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar cu sos "ciocolatiu"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor