Gogosi de post la Multicooker

de AdyNA_RadU in Dulciuri, 13 Dec 2014 | 6283 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr faina
  • 400 ml apa
  • 8 linguri de zahar
  • 3 linguri ulei
  • 1 cubulet de drojdie proaspata
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi de post la Multicooker:

Drojdia si zaharul se dizolva in apa calduta apoi se adauga cele 3 linguri de ulei si se lasa maiaua la dospit pana incepe sa creasca. Se adauga peste faina si se framanta aluatul .Se lasa la dospit intr-un loc cald.

Dupa ce este gata, se intinde o foaie pe o suprafata presarata cu ulei si se taie gogosile cu o cana rotunda.

In oala mare Multicooker se pune ulei si se selecteaza modul FRY. Am lasat 10 minute uleiul sa se incinga apoi am inceput sa pun gogosile. Cand  au fost gata le-am trecut prin zahar pudra.

Pofta buna .

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi de post la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosi pufoase, un deliciu pentru intreaga familie