Gogosi de post cu scortisoara

de MoliCook in Mancaruri de post, 18 Dec 2010 | 10219 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 1 cub drojdie
  • 1/4 lingurita de scortisoara
  • coaja de portocala
  • 2 plicuri zahar vanilinat
  • 3 linguri lei pt aluat
  • 500 ml ulei pt prajit
  • 5 linguri zahar
  • sare
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi de post cu scortisoara:

Intr-un bol mare amestecam faina cu drojdia, zaharul, zaharul vanilinat, scortisoara, sarea, coaja de portocala. Apoi incepem si framantam cu apa cat cuprinde,Cand se desprinde de marginile vasului punem putin ulei si mai framantam. Lasam la crescut pana isi dubleaza volumul.

Apoi luam jumatate de aluat si il intindem si decupam sau facem diverse modele.

Se prajesc in uleiul incins, se scot pe servetele si cand le servim se pudreaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi de post cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Gogosi de post