Gogosi cu glazura de ciocolata

de maria_claudia in Dulciuri, 6 Oct 2010 | 5501 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr faina,
  • 25gr drojdie,
  • 150ml lapte,
  • 150gr zahar,
  • un ou,
  • 1praf de sare,
  • zahar vanilat,
  • esenta de rom,
  • ulei,
  • 100gr ciocolata alba,
  • 100gr ciocolata neagra(topita) ptr glazura.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu glazura de ciocolata:

Formam maiaua cu lapte caldut, drojdie si putina faina. Cand si-a dublat volumul se rastoarna peste restul de faina, adaugam oul batut, zaharul, laptele caldut, mirodeniile si sarea, framantam bine.Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul.

Pe o planseta pudrata cu faina se intinde o foaie, apoi se decupeaza cu paharul cercuri. Se mai lasa 10min la crescut, apoi se prajesc in uleiul bine incins. Cand s-au racit se glazureaza cu ciocolata topita dupa preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu bezea