Gogosi cu crema ciocolata

de gaby_gabytza in Dulciuri, 27 Feb 2013 | 2671 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • drojdie
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 liguri zahar
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingura unt
  • crema ciocolata
  • 7 linguri apa
  • 5 linguri zahar
  • 1 lingura margarina
  • 3 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu crema ciocolata:

Punem intr-un vas faina si la mijloc dizolvam drojdia cu laptele caldut. Adaugam sarea, untul si zaharul. Amestecam si incepem sa framantam adaugand apa calduta pana devine un aluat usor de modelat. Dam la dospit pana isi dubleaza volomul.

Luam o bucata de coca o intindem si decupam orice forma dorim eu am decupat iepurasi. II punem la prajit in baie de ulei. Dupa ii scoatem pe un servetel de bucatarie.

Pregatim crema-Punem zaharul cu apa pe foc si amestecam pana se dizolva zaharul. Adaugam cacao si margarina si amestecam pana se ingroasa si se formeaza o crema.

Gogosile le dam prin crema de ciocolata

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu crema ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Cris2711 1

27.02.2013, 17:22

ce bunatate de reteta

gaby_gabytza 1

27.02.2013, 18:42

ms cris

Lau 1

27.02.2013, 20:23

simpatici

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosi pufoase