Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Ca la bucatarasi acasa
Intr-un lighean, se pune faina, peste care se pune oul batut se adauga drojdia, sarea, zaharul si apa si se framanta bine pana se obtine o coca moale.
Se lasa la dospit cca. 30 min. Cand aluatul a crescut, se iau bucati de aluat si se intind cu sucitorul pe masa de lucru foi si decupam gogosi in diferite forme. (eu am folosit forma de fluturas si floricica)
Se indeparteaza surplusul de aluat si punem gogoselele la prajit in uleiul incins.
Prajim gogoselele pe ambele parti, apoi le punem intr-un vas tapetat cu hartie absorbanta.
Le lasam sa se racoreasca cateva momente, apoi le pudram cu zahar farin vanilat.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult