Rapide si delicioase....numai bune la micul dejun!
Se amesteca branza de vaci cu laptele condesat, se adauga ouale, sarea, vanilia, coaja de lamaie, amidonul, faina , praful de copt stins cu zeama de lamaie si se omogenizeaza bine compozitia cu un tel.
Se trec mainile prin faina, se ia cate o bucata de aluat si tot cu ajutorul fainii i se da o forma rotunda, se pune in mijloc cu lingurita nutella cat dorim( nu prea multa totusi) si apoi se strange ca un saculet. Ne ajutam din nou de faina sa ii dam forma de gogosica.
Este ideal sa le facem pe toate inainte sa le prajim.
Incingem uleiul in tigaie si prajim gogosile la foc iute 20 de secunde apoi la foc mic spre mediu avand grija sa le intoarcem de cateva ori pe toate partile.
Se vor scoate gogoselele pe hartie absorbanta si apoi se vor pudra dupa dorinta cu zahar pudra vanilat.
Aceste gogosele sunt foarte bune calde, chiar fierbinti....dupa ce se racesc...isi mai pierd din farmec!