Desert gogosi cu branza de vaci si smantana

de mena29 in Dulciuri, 23 Ian 2014 | 42855 vizualizari

 

Se intampla sa mi se faca dor de gogosi dar sa nu am timp foarte mult la dispozitie si atunci nu fac din aluat dospit, ci le pregatesc pe acestea. Simplu si mult mai rapid.

 

INGREDIENTE

  • 350 g branza de vaci
  • 150 g smantana
  • 4 oua
  • 1 praf de copt
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1 lingura extracte de vanilie
  • 500 g faina
  • un strop sare
  • zahar pudra vanilat pentru pudrat
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert gogosi cu branza de vaci si smantana:

Intr-un bol amestecam branza de vaci, smantana, ouale, coaja de lamaie si extractul de vanilie. In acest amestec incorporam treptat faina amestecata cu praful de copt si sarea. Luam cu lingurita din compozitia rezultata si punem in tigaia cu ulei incins. Prajim cate un minut pe fiecare parte. Scoatem gogoselele pe servetele de bucatarie pentru a absorbi surplusul de ulei. Cand sunt reci le pudram cu zahar pudra vanilat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert gogosi cu branza de vaci si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasca umpluta cu ciocolata