Gogosari in otet

de Bunica in Muraturi, 11 Sep 2009 | 102346 vizualizari

 

Cu aceasta reteta nu se da gres .

 

INGREDIENTE

  • 5 kg.go gosari
  • 500g.zahar
  • 250g.sare
  • 500 ml. otet
  • boabe de mustar,
  • boabe de piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in otet:

Se spala gogosarii, se taie in sferturi si se pun intr-o oala de 10l.

Se amesteca sarea cu zaharul si se pune peste gogosarul taiat.

Se amesteca bine cu mana si se acopera cu un capac.

Se lasa 24 de ore,ca sa-si lase un suc.

Se scoate gogosarul si se pune in borcane de marimi diferite(dupa dorinta fiecaruia),se pun boabele de mustar si de piper. Peste toate se toarna zeama lasata de gogosari amestecata cu otetul.

Se capseaza borcanele si se pun in camara.

 

TIPS-URI

1

Nu sunt foarte acri si pot fi tolerati usor de copiii carora le plac acriturile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (50)

Bunica 1

04.09.2013, 20:11

reisnaor_2006 1

10.11.2014, 09:08

asa facea si mamaia mea buni draga

susu 1

15.11.2015, 20:23

Maine pun si eu, spune-mi te rog amesteci a doua zi sucul rezultat impreuna cu otetul care n-a fost pus la zahar si sare cu o zzi inainte nu?, multumesc

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muraturi taranesti in otet