Gogoși clasice, dar prezentate mai altfel :)) (ies multe dintr-un kg de făină, însă eu când fac ..păi fac si pentru vecina, și pentru bunica, si pentru purcel etc :)).
Laptele împreună zahărul, esența, coaja de lămâie și zahărul vanilat l-am pus pe foc cât să fie călduț. Făina am cernut-o într-un vas după care am făcut o găurică în centru unde am pus drojdia. Treptat am adăugat lăpticul și cu ajutorul unei furculițe am fărâmițaț-o bine, luând mereu făina de pe margine. După am adăugat și cele 4 ouă bătute și am frământat bine bine...Iar după ce s-au amestecat bine toate ingredientele am pus si uleiul. Am acoperit aluatul cu un prosop curat și l-am lăsat la dospit pentru o oră...apoi le prăjim în uleiul bine încins. Gogoșile pot avea orice formă și dimensiuni doriți. Eu am pus și puțină ciocolată topită pe ele.