Gnocchi picanti cu ardei copti si gambas prajit.

de Sylvia in Fructe de mare, 3 Oct 2013 | 4609 vizualizari

COMENTARII (13)

kukibella 1

03.10.2013, 10:51

MotanLaOale 1

03.10.2013, 11:00

Anett 1

03.10.2013, 11:07

hmmm ce bunatate!

Sylvia 1

03.10.2013, 11:07

ma bucur sa va regasesc !

Alina26 1

03.10.2013, 11:14

ce bunatate!!!!!

Sylvia 1

03.10.2013, 11:16

ma bucur ca va place !

Rocsi 1

03.10.2013, 12:58

Ce bine arata preparatul tau Sylvia. Pup si sper ca esti bine

gaby_duceag 1

03.10.2013, 13:53

fata mea dragă

Sylvia 1

03.10.2013, 15:00

va imbratisez cu drag Rocsi si Gaby

laura_n 1

03.10.2013, 15:13

demential ce sa zic...raman marcata )

Corinuta 1

04.10.2013, 15:53

Ce bine arta! Iar de buni ce sa mai zic!

Sylvia 1

05.10.2013, 16:58

ma bucur ca va plac

LianaPopa 1

15.01.2014, 10:11

Arata foarte bine. Insa am o intrebare, poate e stupida: cum reusiti voi sa mancati crevetii nedecorticati in asa fel incat sa nu va murdariti, elegant si sa nu va enervati daca nu reusiti sa "extrageti" toata carnea de pe ei?

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Creveti la cuptor cu rosii