Gnocchi cu sos de rosii

de simona72 in Paste, 27 Apr 2013 | 5019 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga gnocchi Casa Cecconi
  • 3 feliute de bacon sau pulpa de porc crud afumata
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 fire ceapa verde
  • 2 catei usturoi
  • 1 cutie suc de rosii (250-300ml)
  • 6 rosii chery
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita zahar
  • un virf pasta de ardei iute
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • cascaval ras
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu sos de rosii:

Uleiul il punem la incins intr-o tigaie, adaugam baconul taiat feliute, lasam sa se prajeasca putin, adaugam ceapa si usturoiul taiat rondele, mai lasam 1 minut si adaugam conserva de suc de rosii. Lasam sa fiarba 5 minute sosul, adaugam sare,piper, zahar si busuioc si dupa gust pasta de ardei iute. Mai lasam sa fiarba 2-3 minute, iar apoi punem gnocchi peste sos ,pe care le-am fiert inainte pina s-au ridicat la suprafata. Rosiile chery le taiem in jumatati si le punem si pe ele peste gnocchi si lasam totul la fiert 2-3 minute.

Servim cu o gramajoara mica de cascaval ras deasupra.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne cu sos de rosii , piept de pui si ciuperci