Ravioli - desert

de lia maria in Paste, 17 Feb 2012 | 4521 vizualizari

 

Simpaticele patratele dulci, micute si finute sant tare gustoase !
Multumesc Bucataras ! pentru tavita din camara...

 

INGREDIENTE

  • 400g faina
  • 2 oua
  • 150ml apa
  • ½ lingurita sare
  • Umplutura:  
  • Dulceata de capsuni/lubenita
  • Deasupra:  
  • Sirop menta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli - desert:

Framantam un aluat bine lucrat pe care-l intindem cat mai subtire.Taiem dreptunghiuri, pudram forma cu faina, asezam aluatul, apasam putin cu degetul , adaugam in fiecare gropita cate putina dulceata, sau chiar o capsunica, pana le umplem pe toate. Deasupra intindem alt dreptunghi de aluat si cu sucitorul, rulam, apasat deasupra formei. Decupam si rasturnam patratelele pe masa de lucru.

Punem o oala cu apa la fiert si cand clocoteste punem patratelele la fiert, cam 15’, apoi le clatim sub jet de apa rece si le lasam putin la scurs in strecuratoare.

Servim imediat, cu dulceata si sirop de menta deasupra.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli - desert" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

lia maria 1

19.02.2012, 10:34

jolygina

Aurelia 07_07 1

26.02.2012, 20:54

Draga Lia si tu ne incinti cu asa o bunatate.Pot si eu sa gust

lia maria 1

26.02.2012, 21:08

cu mare drag te servesc Ica_mama

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ravioli dulci la cuptor cu licorice