O aroma mirrrifica si un gust delicios
Pieptul de pui se taie felii subtiri de cca 3cm lungime, se sareaza si se pipereaza si se lasa in sosul de soia cca 30min.
Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare. Se curata de coaja cat sunt inca fierbinti pentru a se putea zdrobi usor, apoi se adauga sarea, oul si faina. Trebuie sa rezulte un aluat nu foarte tare si nici lipicios. Se rastoarna pe o suprafata presarata cu faina si se mai framanta 2min, apoi se taie bucatele de cca 60gr si se ruleaza in forma de bastonas de cca 1cm grosime. Se taie gnocchi de 2cm lungime si se aseaza pe o tava presarata si ea cu faina.
Intre timp, se pune apa cu sare la fiert, iar cand da in clocot se introduc gnocchi si se fierb pana se ridica la suprafata. Se strecoara.
Intr-o tigaie unsa cu 1lgt ulei de masline se pun usturoiul si pieptul de pui. Cand puiul e rumenit bine se toarna bulionul si busuiocul si se mai lasa sa clocoteasca putin. La final se toarna gnocchi in tigaie si se amesteca bine.