Este un fel de mancare de sezon. Este usor de preparat si zic eu si bun.
Rosiile se oparesc, se decojesc si se toaca marunt. Ceapa si ardeiul se curata, se spala si se toaca. Orezul se spala bine si se lasa in apa pana cand il folosim.
Intr-o cratita punem uleiul, ceapa si ardeiul, 200 ml apa si lasam sa se caleasca 10 minute. Potrivim de sare si piper, completam cu apa si lasam sa fiarba inca 10 minute, dupa care adaugam rosiile. Lasam sa fiarba in continuare inca 10 minute, apoi adaugam orezul si pasta de bulion. Lasam sa dea cateva clocote apoi oprim focul si lasam la cald ca orezul sa-si mareasca volumul.
Asezonam cu patrujel verde. Sa aveti pofta si sa va fie de folos!
1
Se poate servi si ca atare
2
Putem alatura ca si garnintura: carnati, chiftele, rulade de carne, friptura