Ghiveci de toamna

de Michelle in Mancaruri de post, 1 Oct 2009 | 7347 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • vinete
  • ardei de diferite culori
  • ceapa
  • morcov
  • o mana de fasole verde
  • ardei iute (optional)
  • 1 lg delikat
  • 3 lg ulei masline
  • 4 cani apa
  • 3 lg bulion de rosii
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de toamna:

Curatim toate legumele.
Punem la foc o cana de apa + o lg de ulei.Tocam ceapa si morcovul si punem la foc.
apoi adaugam fasolea tocat marunt,
mai adaugam o cana cu apa,apoi adaugam ardei taiati fasiute
si vinetele taiate cubulete.
Adaugam apa ce o mai ramas si lasam la fiert.Cand sunt moi adaugam ardeiul iute tocat si cele 2 lg de ulei, delikatul si bulionul de rosii.
Tocam patrunjelul si il adaugam in ghiveci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de toamna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]