Ghiveci de toamna

de Michelle in Mancaruri de post, 1 Oct 2009 | 7024 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • vinete
  • ardei de diferite culori
  • ceapa
  • morcov
  • o mana de fasole verde
  • ardei iute (optional)
  • 1 lg delikat
  • 3 lg ulei masline
  • 4 cani apa
  • 3 lg bulion de rosii
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de toamna:

Curatim toate legumele.
Punem la foc o cana de apa + o lg de ulei.Tocam ceapa si morcovul si punem la foc.
apoi adaugam fasolea tocat marunt,
mai adaugam o cana cu apa,apoi adaugam ardei taiati fasiute
si vinetele taiate cubulete.
Adaugam apa ce o mai ramas si lasam la fiert.Cand sunt moi adaugam ardeiul iute tocat si cele 2 lg de ulei, delikatul si bulionul de rosii.
Tocam patrunjelul si il adaugam in ghiveci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de toamna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti cu legume la gratar