Mazare, praz si morcovi

de Panacris in Mancaruri de post, 3 Noi 2012 | 5443 vizualizari

 

O garnitura dulce si fina.

 

INGREDIENTE

  • mazare congelata 300 g,
  • praz 1 bucata,
  • morcov 1 bucata,
  • marar proaspat,
  • ulei de palmier,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de ardei dulce.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare, praz si morcovi:

Prazul se curata, se taie rondele si se pune la inabusit in putin ulei de palmier si apa. Se adauga mazarea si morcovul taiat bucatale, se aduga apa cat sa acopere amestecul de legume. Se asezoneaza de sare, piper, boia si marar, lasandu-se la feirt la foc mic cca. 20 de minute, necoperit. Se serveste ca atare in zilele de post sau pe post de garnitura langa o ceafa de porc la gratar ( cum a fost in cazul nostru ;) )

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare, praz si morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu legume