Ghiveci de legume cu carne si cus-cus

de oana1993 in Mancaruri cu carne, 9 Sep 2013 | 5444 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe
  • 3 ardei grasi
  • 3 gogosari
  • 3 vinete mici
  • 1 kg rosii cherry
  • 500 g piept de pui
  • 250 g cus-cus
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • maggi secretul gustului
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume cu carne si cus-cus:

Ceapa,ardeii grasi,gogosarii,se taie solzi,vinetele se taie cubulete,rosiile in jumatate.Intr-un ceaun de adauga putin ulei,si se pune ceapa,se lasa un minut la calit,dupa care se adauga restul de legume.

Intr-o alta tigaie se adauga pieptul de pui cu putin ulei de masline,se lasa pe foc 10 minute dupa care se adauga peste legume in ceaun,si se lasa la foc mediu 20 de minute.intr-o alta tigaie se adauga putin ulei si putina ceapa taiata cubulete,se lasa ceapa la calit cateva secunde,dupa care se adauga cus-cus-ul,dupa un minut se adauga doua cani de apa si se lasa la fiert la foc mediu,cu un capac deasupra,timp de 10 minute.

la sfarsit se adauga sarea,piperul si maggi secretul gustului,dupa preferinte.Se aseaza frumos intr-o farfurie si POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu carne si cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

oana1993 1

09.09.2013, 19:58

Rocsi 1

09.09.2013, 20:10

Bine ai venit

oana1993 1

09.09.2013, 22:17

Multumesc.cu drag :*

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lecso