Ghiveci de legume cu carne de porc

de claudiaO in Mancaruri cu carne, 13 Dec 2018 | 7482 vizualizari

 

Ieftin, gustos, colorat si satios!

 

INGREDIENTE

  • 800 g pulpa de porc taiata cubulete
  • 2 linguri ulei
  • 4 cepe
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 kg amestec congelat de legume (ardei , morcov, ciuperci, fasole verde)
  • 4 cartofi mari
  • 5 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita cu cimbru
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume cu carne de porc:

Incepem cu carnea, pe care o prajim putin in ulei, apoi adaugam ceapa tocata mare. Saram si tinem pe foc pana devine sticloasa. Adaugam ardeiul, apoi punem legumele congelate. Dupa ce s-au inmuiat putin, punem si cartofii taiati cuburi mari, presaram sare, piper si cimbru si lasam sa fiarba. La final adaugam usturoiul dat pe razatoarea mica si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume cu piept de pui