Ghiveci de legume

de Ligia Bxl in Mancaruri de post, 13 Aug 2013 | 16712 vizualizari

 

imi place foarte mult mai ales ca-mi aduce aminte de buna zacusca din Romania :D

 

INGREDIENTE

  • 5 ardei rosii
  • 3 vinete
  • 2 cepe mari
  • 3 rosii
  • 1 cutiuta de bulion
  • 2 dovlecei
  • patrunjel
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Ardeii si vinetele se coc pe o plita elecrtica sau pe aragaz.

Dupa ce sau copt se curata de pielite,ardeii de seminre si se toaca cubulete,vinetele se lasa cateva minute sa-si scurga zeama.Apoi se toaca ceapa cuburi si se pune la calit in putin ulei,se adauga dovlecei curatati de coaja si taiati cubulete,se adauga apa si se lasa la fiert.

Se adauga pe rand ardeii,vinetele taiate cubulete.Rosiile se cresteaza putin si se pun in apa clocotita,se lasa in apa cateva minute,dupa care se curata de pielite.Dupa ce au fiert bine legumele,se adauga rosiile taiate marunt si 1 cutiuta de bulion,apoi se sareaza,pipereaza si la final se adauga patrunjel tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci cu legume de toamna in Multicooker