Ghiveci de legume

de Mariuka in Mancaruri de post, 3 Mar 2012 | 5488 vizualizari

 

Mie imi plac mancarurile cu legume, dar sotului nu prea ( "cea mai buna leguma este carnea") , insa aceasta mancare este printre cele care ii plac si lui, chiar foarte mult. Asadar incercati si voi, cele care aveti soti "carnivori" ...:D

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • ulei
  • 1 dovlecel
  • 1 kg de ardei capia copti
  • 1 vanata coapta 
  • 4-5 buchete de conopida
  • 2 maini orez 
  • 200 ml suc de rosii
  • sare 
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Dovlecelul, ardeii si vanata, le-am avut la congelator si le-am scos mai devreme sa se dezghete. 

Ceapa am taiat-o si am calit-o in ulei incins pana s-a inmuiat, apoi am adaugat conopida tocata si restul de legume tocate. Am adaugat o cana de apa si am lasat sa fiarba. 

Spre final am pus sucul de rosii si orezul si am mai adaugat si putina apa pentru a fierbe bine orezul. Am potrivit de sare si piper si a iesit f bun, de lins pe degete. :) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

03.03.2012, 22:10

Imi place!!!

Mariuka 1

06.03.2012, 13:19

Va invit ... la urmatoareaportie.

Rahela Velicu 1

17.02.2016, 18:03

Cred ca foarte gustoasa!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume