Ghiveci cu morcov si dovlecel

de Valclaudia in Mancaruri de post, 2 Dec 2013 | 5468 vizualizari

 

pentru cei care tin post si doresc sa prepare ceva pe cat de rapid, pe atat de gustos....

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov mare
  • 2 ardei
  • 1 cutiuta pasta de tomate
  • 3 linguri de ulei
  • 1 frunza de dafin
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu morcov si dovlecel:

Curatam, spalam si taiem legumele dupa preferinta.

Calim ceapa doua minute in ulei,adaugam ardeiul si morcovul.

Amestecam in continuu sa nu se arda ceapa timp de cinci minute.

Adaugam dovlecelul,1/2 cana apa si lasam sa fiaba la foc mic cca 15min.

Cand scade apa, adaugam pasta de tomate si frunza de dafin, condimentam cu sare si piper dupa gust si presaram patrunjel verde tocat.

Lasam mancarea acoperita cca 5 minute sa se intrepatrunda aromele si servim.

Pofta buna!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu morcov si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecei gratinați la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 08.08 la 10:13

Aripioare de pui cu unt și parmezan - Delicioase și aromate

pe 08.08 la 08:47

Biscuiți chifle cu cașcaval - Super rapizi și gustoși

pe 08.08 la 08:34

Sandwich cu carne de porc - Irezistibil de savuros

pe 07.08 la 08:50

Castraveti murati la soare – reteta rapida de vara

pe 06.08 la 11:40

TOP
utilizatori

RODIMUR

2204 puncte

Caty

1206 puncte

Rocsi

216 puncte

Tabita _

200 puncte

cristina1985

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Burgul cu ghiveci de legume