Ghebe la tigaie, cu usturoi verde si marar

de laura_n in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2014 | 5778 vizualizari

 

Mie imi plac foarte mult ciupercile, in special ghebele.
Intrucat oferta de verdeturi este bogata, am ales cateva fire de usturoi verde, un pic de marar si patrunjel proaspat si gata o masa gustoasa!
Cel putin pentru mine :))))

 

INGREDIENTE

  • 400 gr ghebe ( eu am avut congelate)
  • 3-4 fire usturoi verde
  • cateva fire marar proaspat
  • cateva fire de patrunjel verde
  • sare de mare
  • piper
  • 2 linguri parmezan ras
  • ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghebe la tigaie, cu usturoi verde si marar:

Decongelam sau spalam ghebele, depinde de care avem si le lasam la scurs.

Spalam si tocam verdeata si usturoiul.

Folosim o tigaie, punem un strop de ulei de masline. Lasam sa se incinga un pic si aruncam ghebele scurse. Lasam la foc iute cateva minute sa se rumeneasca bine. 

Adaugam un praf de sare, unul de piper, apoi adaugam verdeata si usturoiul. Lasam sa mai sfaraie cateva minute si tragem de pe foc. Asezam ghebele intr-o farfurie, presaram un pic de parmezan si servim.

Sunt teribil de gustoase si deja salivez in timp ce scriu :)))) 

TIPS-URI

1

lasati sa se caleasca la foc iute, altfel lasa apa si se fierb innabusit.

2

daca eliminati branza, obtineti o mancarica de post numai buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghebe la tigaie, cu usturoi verde si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

anca_rm 1

06.06.2014, 13:48

vreau si eu

xana 1

07.06.2014, 00:00

Fix pe gustul meu

Bya Ralu 1

30.12.2014, 15:26

bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci fripte