Mie imi plac foarte mult ciupercile, in special ghebele.
Intrucat oferta de verdeturi este bogata, am ales cateva fire de usturoi verde, un pic de marar si patrunjel proaspat si gata o masa gustoasa!
Cel putin pentru mine :))))
Decongelam sau spalam ghebele, depinde de care avem si le lasam la scurs.
Spalam si tocam verdeata si usturoiul.
Folosim o tigaie, punem un strop de ulei de masline. Lasam sa se incinga un pic si aruncam ghebele scurse. Lasam la foc iute cateva minute sa se rumeneasca bine.
Adaugam un praf de sare, unul de piper, apoi adaugam verdeata si usturoiul. Lasam sa mai sfaraie cateva minute si tragem de pe foc. Asezam ghebele intr-o farfurie, presaram un pic de parmezan si servim.
Sunt teribil de gustoase si deja salivez in timp ce scriu :))))
1
lasati sa se caleasca la foc iute, altfel lasa apa si se fierb innabusit.
2
daca eliminati branza, obtineti o mancarica de post numai buna!