Gem de pepene galben si rosu

de jolygina in Dulceata / Gem, 28 Aug 2011 | 11306 vizualizari

 

vroiam sa fac un gem de pepene galben dar avand si 2 felii de pepene rosu am zis sa incerc o noua combinatie si a iesit foarte bun ,parerea mea

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg miez de pepene galben
  • 2 feli de pepene rosu (cam 600g)
  • 1 kg de zahar
  • coaja de la o portocala
  • zeama de la o lamaie 
  • 2 plicuri zahar vaniliat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de pepene galben si rosu:

Curatam pepenii si ii  taiem cubulete dupa care le punem in blendar si le pasam bine pana se face un piure foarte fin

adaugam zaharul si punem pe foc ,dupa care adaugam si coaja de portocala care a fost data pe razatoare 

lasam sa fiarba bine ,bine la foc mic pana scade cam jumatate din cantitatea pe care am obtinut-o din fructe 

dupa ce a inceput sa se ingroasa adaugam zeama de lamaie si zaharul vanilat 

il mai lasam cam 30 de min si luam de pe  foc 

il punem in borcane ferbinte si il punem in camara cu bunatati !

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de pepene galben si rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

divainbucatarie 1

29.08.2011, 09:11

adry88 1

29.08.2011, 16:43

interesant nu am incercat niciodata

Kori 1

26.09.2011, 09:27

super, am mancat la cineva, dar nu am facut niciodata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gem de gutui cu trandafiri