Gem de caise

de alilianaa in Dulceata / Gem, 13 Iul 2013 | 7468 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg caise
  • 3 kg zahar
  • zeama de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de caise:

Caisele se spala, se pun la scurs. Se scot samburii si se pun in tigirea de gem. Se pune zaharul si se pun la foc moderat. Pe parcurs se mai stropeste  cu zeama de lamaie. Dupa ce a scazut bine ( il verificam in farfurie), il punem  fierbinte in borcane. Se acopera cu o patura ca racirea sa se faca lent. Se pun camara. 

TIPS-URI

1

gemul de caise necesita putina atentie, deoarece se poate lipi mai repede ca alte gemuri

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Rocsi 1

13.07.2013, 21:55

Imi place mult gustul acestui gem

alilianaa 1

13.07.2013, 22:53

Miha, asa-i...stim ce ne trebuie si aia facem. Noua ne place!

alilianaa 1

13.07.2013, 22:54

Rocsi, e parfumat, asa-i!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
GEM DE CAISE