Gazpacho

de adrianae in Vegan / Raw vegan, 29 Mar 2011 | 7503 vizualizari

 

Aceasta este o supa spaniola care se serveste cu cuburi de gheata si bruschete.

 

INGREDIENTE

  • 800 g rosii
  • un ardei capia
  • un ardei galben gras
  • un ardei rosu gras
  • jumatate de capatana de usturoi (vreo 7 catei)
  • o ceapa rosie patrunjel verde din belsug
  • busuioc proaspat (30 gr)
  • o lingura de otet, sare
  • Reteta originala mai mentioneaza si castraveti si ardei iute, eu castraveti nu am avut, ardei iute nu am vrut sa mai pun.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gazpacho:

Se taie intai cubulete toate legumele si se mixeaza cu blenderul cu cutitase pana devin pasta. Se adauga verdeata si se mixeaza si aceasta bine in compozitia rosie. Se adauga sarea si otetul, se poate pune si piper eu ma multumesc cu aroma de usturoi, nu mai am nevoie de nimci altceva.

Se serveste cu cuburi de gheata, crutoane, bucatele de feta sau telemea. Eu ma gandesc ca merge de minune si cu paste integrale. Foarte buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gazpacho" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Gazpacho - supa fara foc a spaniolilor