Un desert bun pentru bebelusi si nu numai!
Punem la fiert, o cratita larga, cu apa.
Intr-un castron, punem branzica de vaci. O faramitam cu o furculita si adaugam zaharul si grisul. Separat, batem cele doua oua, si le turnam peste compozitia de branza. Amestecam bine, sa se omogenizeze. Radem un pic de coaja de lamaie. Lasam deoparte un pic compozitia.
Cand apa incepe sa fiarba, luam o lingura de metal, o dam intai prin apa fiarta, apoi formam galuste din compozitie pe care le punem la fiert, in apa. Cand se ridica la suprafata apei, le mai lasam cateva minute sa fiarba, apoi le scoatem cu o lingura. Le asezam pe un platou, presaram un pic de zahar vanilat sau dulceata si le servim.
1
ouale de tara dau o culoare mai frumoasa.
2
eu le scot din apa cu o lingura, nu le strecor pentru ca imi place sa fie mai zemoase.
3
sunt usor de facut, si sunt pe placul celor mici. Se pot da si bebelusilor, incepand cu 9-10 luni.