Fusilli cu ciuperci, usturoi si branza

de mirela0911 in Fusilli, 12 Apr 2016 | 5678 vizualizari

 

Se prepara rapid, sunt bune si satioase!

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste spirale
  • 1 ceapa alba
  • 3 ciuperci champignon
  • 2 lg ulei de masline
  • 3 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • 100 g branza de capra
  • 2 lg smantana
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu ciuperci, usturoi si branza:

Se pun pastele la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata se strecoara dar nu se clatesc.

Ciupercile se spala si se curata, la fel ceapa si usturoiul. Ciupercile se taie feliute, iar ceapa se taie juliene.

Intr-o tigaie se pune uleiul sa se incinga. Se calesc ciupercile in uleiul incins, apoi se adauga usturoiul taiat feliute si ceapa. Se condimenteaza cu sare si piper proaspat macinat. Se adauga branza si smantana, se amesteca apoi se pun 3-4 lg din apa in care fierb pastele. Se lasa sa fiarba cateva minute apoi se adauga pastele. Se amesteca, se adauga patrunjelul taiat marunt, se omogenizeaza bine apoi se servesc imediat.

Pofta buna sa aveti!

TIPS-URI

1

Se servesc imediat, calde!

2

Branza de capra se poate inlocui cu mascarpone.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu ciuperci, usturoi si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]