Pot sa va garantez ca e o mancare foarte gustoasa.
"retete de post creative"
Mai intai m-am ocupat de legume.
Am curatat, spalat si tocat ceapa.
Intr-o cratita am pus putin ulei la incins.
Am adaugat ciupercile.
Am lasat sa se patrunda putin. Am amestecat din cand in cand ca sa nu se arda.
Am adaugat mazarea si am adaugat apa cat sa o acopere.
Am adaugat condimentele: sare, piper, marar, ierburi de provence.
Am lasat sa fiarba aproximativ 15 minute.
Apoi am adaugat rosiile cu sosul de rosii.
Am mai lasat inca vreo 7 minute si am oprit focul.
Separat am fiert pastele in apa clocotita cu sare si putin ulei conform instructiunilor de pe ambalaj.
Am scurs apa, am trecut pastele printr-un jet de apa rece si cu ajutorul unei linguri cu strecuratoare le-am scos pe farfurie si le-am servit alaturi de mancarea de legume.
Pofta buna!
1
Se asezoneaza dupa gust.