Fursecuri trandafir

de ionela84 in Dulciuri, 30 Noi 2013 | 6484 vizualizari

 

Pt reteta m-am inspirat de aici:laverainbucatarie.blogspot.ro

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100 g untura/unt
  • 200 g zahar
  • 400 g faina
  • 1 lgt colorant rosu
  • 1 lg cacao
  • 1 lg praf de copt
  • vanilie
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri trandafir:

1.Amestecam ouale cu zaharul ,vanilia si praful de sare

2.Adaugam untura/untul si omogenizam

3.Punem faina impreuna cu praful de copt (ambele cernute) si framantam un aluat relativ tare

4.Il impartim in 3, in una din parti adaugam colorantul rosu si framantam pana se amesteca cu tot aluatul iar in a 2 a parte adaugam cacaua si framantam

5.Lasam la rece pt 1 h

6.Scoatem bilele de  aluat de la rece si si le intindem pe masa infainata apoi cu ajutorul unei forme taiem cercuri pe care le asezam in sir unul dupa altul usor suprapuse

7.Rulam usor si taiem in jumatate

8.Asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pt cca 20 min

TIPS-URI

1

Data viitoare o sa incerc sa pun zeama de sfecla rosie in loc de colorant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri trandafir" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti Cristal