Frursecurile,biscuti,sau bombonelele sunt preferatele mele!Se fac destul de repede,se coc uniform,si sunt delicioase!Aceaste stelute sunt tare bune!
Intr-un bol incapator se cerne faina. In faina se face o adancitura si se pun ouale. Amestecam usor. Adaugam untura si apa minerala, in care am dizolvat cubuletul de drojdie. Amestecam pana ce se formeaza un aluat compact si omogen.
La masina de tocat manuala, se pune un sablon cu mai multe forme. Tragem pana ce ajungem la forma de stea. Punem in masina aluat si incepem sa formam stelutele :) Le asezam in tava, pe o foaie de copt. In mijlocul fiecarei stelute punem un cubulet de rahat.
Dam da tava la cuptor timp de 35-45 minute la foc mic spre mediu. Le scoatem de la cuptor dupa ce sunt rumenite. Le decoram cu zahar pudra!
1
Puteti folosi in loc de apa minerala si bors ,dar dupa mine sunt mai bune si mai fragede cu apa minerala
2
Din acest aluat se pot forma si cornulete,eu am facut jumatate stelute si jumatate din aluat cornulete