Aceste fursecuri sunt foarte usor si rapid de facut, sunt sanatoase si sunt ideale pentru micul dejun intrucat iti ofera energia necesara pentru toata ziua. Merg foarte bine cu o cana cu lapte ;)
Macinati o cana fulgi de ovaz. Intr-un bol adaugati fulgii de ovaz macinati impreuna cu 1/2 cana fulgi de ovaz intregi, oul batut, laptele, banana taiata bucati, stafidele, semintele de in, nucile, scortisoara, mierea si sarea. Amestecati bine si incepeti sa formati fursecuri cu mana. Asezati fursecurile intr-o tava tapetata cu foaie de copt si dati la cuptor pentru 10-15 minute.
Mie mi-au iesit 12 fursecuri de marime medie.
1
Nu va speriati daca amestecul e destul de moale. Asa trebuie sa fie. Insa daca e atat de moale incat nu puteti forma fursecurile puteti sa mai adaugati fulgi de ovaz.
2
Daca considerati ca va place mai dulce sau daca vreti ca amestecul sa fie mai lipicios pentru a forma mai usor fursecurile adaugati mai multa miere.