Fursecuri pentru Mos Craciun

de blue65 in Dulciuri, 23 Dec 2014 | 3986 vizualizari

 

prajiturele de savurat oricand :)

 

INGREDIENTE

  • 200 g margarina Rama mit Butter
  • 120 g zahar pudra
  • esenta vanilie
  • un praf sare
  • 2 galbenusuri
  • 320g faina grau
  • 100g ciocolata
  • ornamente
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri pentru Mos Craciun:

- se amesteca Rama mit Butter cu sarea si zaharul

- se adauga esenta de vanilie, apoi galbenusurile; se omogenizeaza

- se pune faina in ploaie si se incorporeaza usor;

- se acopera cu folie alimentara si se da la rece 40-50 minute

- se intnde foaie, se portioneaza, dupa preferinte

- se coc fursecurile la foc mic 15-25minute

- cat sunt fierbinti, se ung cu ciocolata si se decoreaza

TIPS-URI

1

eu nu mai topesc ciocolata, pentru decor, ci ung pur si simplu fursecurile fierbinti, cu bucata de ciocolata; astfel, salvez timp :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri pentru Mos Craciun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Banuti cu gem - de post