Fursecuri nemtesti

de dantes in Dulciuri, 16 Dec 2015 | 15434 vizualizari

 

Pentru Mos Craciun am pregatit aceste fursecuri delicioase care se pot pastra mai mult timp.

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 200 g unt
  • 100 g migdale
  • 150 g zahar cu vanilie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri nemtesti:

Migdalele le-am decojit si le-am macinat.pentru decojirea migdalelor se pune apa la fiert si cand clocoteste adaugam migdalele si oprim focul se lasa 2 minute apoi se pot decoji foarte usor migdalele.75 g zahar se pune in aluat si 75 g se face pudra.

Se amesteca faina,untul,migdalele macinate si 75 g zahar pana se formeaza un aluat care se pune la frigider 30 minute,dupa care se formeaza betisoare care se taie la dimensiunea de 4 cm.si se indoaie in forma de U.Se pun in tava pe hartie de copt si se introduc in cuptorul preincalzit aproximativ 15 minute.se scot si se trec fierbinti prin zaharul pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri nemtesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

miki_a 1

17.12.2015, 11:41

Cred ca sunt delicioase cu migdale si ti-au iesit foarte frumoase!

Valclaudia 1

25.12.2015, 07:51

Sunt grozave cu migdale! O sa le incerc si eu

violeta30 1

21.09.2018, 07:45

Va iubesc! Am recuperat o rețeta pe care o făceam des în liceu, dar am pierdut caietul. Le spuneam piramidoane și puneam alune sau nuci, în locul migdalelor.minunate 😘

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec cu bucatele de ciocolata