Fursecuri nasturi de catana turcesti

de Mitinita in Prajituri, 21 Dec 2012 | 6878 vizualizari

 

Prajiturelele astea nu lipsesc de la nici o sarbatoare,de obicei le fac cu gem de zmeura,dar merge si cu gem de mure sau capsuni. Sunt foarte usor de facut si se duc tare repede.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 250 gr zahar
  • 200 gr unt,la temperatura camerei
  • 1 ou
  • o lingurita de esenta de vanilie
  • gem de zmeura
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri nasturi de catana turcesti:

Pornim cuptorul la foc mediu.

Amestecam untul cu zaharul,adaugam oul si esenta de vanilie. 

Adaugam faina si formam un aluat. Lasam la frigider sa se intareasca.

Se iau bilute de un 1cm,se pun in tava si se apasa cu degetul cel mare,incat sa fie o adancitura in mijloc.

Punem in adancitura gem si dam la cuptor,cam 8-10 minute,depinde cat de crocate vrem sa fie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri nasturi de catana turcesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu iaurt